esco european tuz için ürünler (12)

Akdeniz Tuz Granül 1,6-4 mm

Akdeniz Tuz Granül 1,6-4 mm

Köken ve kazanım Bu doğal masa tuzu, Akdeniz kıyılarında üretilmektedir. Tuz üretim tesisleri, sanayi ve büyük şehirlerden uzakta, büyük doğa parkları veya doğal rezervlerde yer almaktadır. Deniz suyu, yüzyıllardır kullanılan kanallar aracılığıyla tuz bataklıklarına yönlendirilir. Rüzgar ve güneş, tuz konsantrasyonunu yavaş yavaş artırır. Tuz kristalleşmeye başlar ve tuz üretim tesisinin tabanına çöker. Ardından, tuz özel aletlerle hasat edilir. Hasat sonrası tuz, farklı tane boyutlarında kurutulur ve elenerek hazırlanır. Akdeniz tuzu, kimyasallardan ve katkı maddelerinden arınmış, tamamen doğal bir üründür. Günümüzde tuz üretimi, Akdeniz tuz bataklıklarındaki yüzyıllık geleneklere göre hala devam etmektedir. Üretim alanları, hayvanlar için sığınaklar olup, birçok tehdit altındaki kuş ve bitki türü için önemli bir habitat oluşturmaktadır. Burada deniz tuzlarının ticari kazanımı şimdi ...
Küçük Himalaya Tuzu 1000g vivio

Küçük Himalaya Tuzu 1000g vivio

Himalaya tuzu, dünyanın en temiz ve sağlıklı tuzudur. Sadece bir yerden gelir: Pakistan'daki doğu Himalaya kuşağı. Rengi beyazdan açık pembe ve koyu kırmızıya kadar değişir. Milyonlarca yıl önce okyanusların kuruması sonucu oluşmuştur ve yatakları yer yüzeyinin 400-600 metre derinliğinde bulunmaktadır. Himalaya tuzu, günlük olarak kullanılan geleneksel sofra tuzundan daha temiz ve sağlıklıdır. Makro ve mikro elementler açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Himajalska Vivio, iki versiyonda mevcuttur: küçük ve granül. Himalaya tuzu, mutfakta yemekleri baharatlamak için en sık granül formu yerine kullanılır. Granül tuz da aynı amaçla kullanılır, ancak banyo için de uygundur. Bu durumda, banyo suyuna yaklaşık 10 g tuz ekleyin. Tuzlu bir banyodan sonra yarım saat dinlenmek önerilir. Testler, fazla tuz tükettiğimizi göstermektedir.
Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait inorganik bir kimyasal bileşiktir, hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Mutfak tuzunun, mutfak ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme teknolojik süreci, tuzlu suyun termal yoğunlaştırılması ve bu sudan tuz kristalleştirilmesi işlemine dayanır. Doğada mineral bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen tuz yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve tada sahip ince kristal beyaz bir toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler gösterir. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca anti-aglomerasyon maddesi içermeyen gıda tuzu da sunmaktadır.
Osmocem SCK: Osmotik su geçirmez harç, aktif kristalin ajanlarla

Osmocem SCK: Osmotik su geçirmez harç, aktif kristalin ajanlarla

Osmocem SCK Lif takviyeli monokomponent çimento harcı, hidrolik bağlayıcılar, süperprogolin dolgu maddeleri, seçilmiş ince agregalar ve bileşiğin destek içine nüfuzunu artıran kristalleşme reaktörleri temelinde üretilmiştir. Düşük kalınlıkta koruyucu kaplamalar (4 ila 10 mm) için idealdir ve yüksek karşıt ağırlık yapışmasına sahiptir. Özel formülasyonu, bu ürünü klorürler ve sülfatlar (kanalizasyon sistemleri) ile temas eden agresif ortamlardaki kaplamalar için ideal hale getirir. Ambalaj: 25 kg torba UM: €/kg
ISOCOL EXPERT - Yüksek yapışma gücüne sahip yapıştırıcı harç

ISOCOL EXPERT - Yüksek yapışma gücüne sahip yapıştırıcı harç

KOMPOZİSYON VE GÖRÜNÜM Alçı, kalsiyum karbonat, reçine ve çeşitli katkı maddeleri içeren toz kaplama. Elde edilen hamur beyaz renktedir. KABUL EDİLEN YÜZEYLER • Beton • Bloklar • Çimento sıvası • Hücresel beton İNCELENMESİ GEREKEN BELGELER DTU 25.41 ve 25.42. NF EN 14496 standardı. CE işareti. TEKNİK ÖZELLİKLER • Kuruma süresi: 2 saat. • Yangın tepkisi A1. AMBALAJLAR 25 kg'lık torba, paletli. 5 kg'lık torba. YÜZEY HAZIRLIĞI Duvarın yüzeyi sağlıklı olmalı, toz, yağdan arındırılmış ve nem sızdırmamalıdır. Yaz aylarında, eğer yüzeyler çok kuruysa, hafifçe nemlendirilmesi gerekir. KARIŞIM ORANI 25 kg'lık torba başına 12,5 litre su. UYGULAMA Uygulama genellikle yaklaşık 10 cm çapında, yatayda 30 cm ve dikeyde 40 cm aralıklarla yerleştirilen noktalarla yapılır. TÜKETİM Nokta sayısına ve kalınlığına bağlı olarak m² başına 1,5 ila 3 kg. KURUMA SÜRESİ ISOCOL EXPERT...
Tuz Yumuşatıcı – Regenit Tabletleri

Tuz Yumuşatıcı – Regenit Tabletleri

Tuz Yumuşatıcı – Regenit Tabletler KATEGORİ: Sanitasyon Miktar: 25 kg
Keltik Deniz Tuzu Kaba Guérande Tuzu Kuru 2–4mm

Keltik Deniz Tuzu Kaba Guérande Tuzu Kuru 2–4mm

Köken Keltik Deniz Tuzu: Keltik deniz tuzu Fransa'nın Bretagne bölgesinde çıkarılmaktadır. Tuz, mineral ve magnezyum açısından oldukça zengindir. Tuzun büyük gri kristalleri vardır. Açık gri rengi, tuz tarlalarının kilinden mineral emilimi ile oluşur. Üretim Süreci Keltik Deniz Tuzu. Çıkarıldıktan sonra tuz kurutulur, ancak tamamen değil. Tuz, yaklaşık %5 nem tutar, bu da onun karakterine katkıda bulunur. Sağlık Özellikleri Ürün ve Uygulamalar: Keltik deniz tuzu, kan basıncını düşük tutan çok önemli bir mineral olan magnezyum içerir (çünkü yıkanmaz). Mide asidi üretimini teşvik eder. Mide asidi, iyi bir sindirim için gereklidir. Keltik deniz tuzu, vitaminleri daha iyi emmenize yardımcı olur. Her gün yeterince sağlıklı yağ tükettiğinizden emin olun.
Akdeniz Denizi Tuzu Orta 1.0-1.6 mm - Akdeniz Denizi Tuzu Orta 1.0-1.6 mm

Akdeniz Denizi Tuzu Orta 1.0-1.6 mm - Akdeniz Denizi Tuzu Orta 1.0-1.6 mm

Köken ve kazanım Bu doğal masa tuzu, Akdeniz kıyılarında üretilmektedir. Tuz üretim tesisleri, sanayi ve büyük şehirlerden uzak, büyük doğa parkları veya doğal rezervlerde yer almaktadır. Deniz suyu, yüzyıllardır kullanılan kanallar aracılığıyla tuz bataklıklarına yönlendirilir. Rüzgar ve güneş, tuz konsantrasyonunu yavaş yavaş artırır. Tuz kristalleşmeye başlar ve tuz üretim tesisinin tabanına çöker. Ardından, tuz özel aletlerle hasat edilir. Hasat sonrası tuz, farklı tane boyutlarında kurutulur ve elenerek hazırlanır. Akdeniz tuzu, kimyasallardan ve katkı maddelerinden arınmış, tamamen doğal bir üründür. Günümüzde tuz üretimi, Akdeniz tuz bataklıklarındaki yüzyıllık geleneklere göre hala devam etmektedir. Üretim alanları, hayvanlar için sığınaklar olup, birçok tehdit altındaki kuş ve bitki türü için önemli bir habitat oluşturmaktadır. Burada deniz tuzlarının ticareti şimdi ...
Keltik Deniz Tuzu İnce Kuru 0-1 mm - Keltik Deniz Tuzu İnce 0-1 mm Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Keltik Deniz Tuzu İnce Kuru 0-1 mm - Keltik Deniz Tuzu İnce 0-1 mm Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Köken: Keltik deniz tuzu "Sel de Guarande" olarak da bilinir ve Fransa'dan gelmektedir. Ünlü Guerande deniz tuzu, 2000 yıldan fazla bir süredir, Fransa'nın Bretagne bölgesindeki tuz üreticileri tarafından eski geleneklere göre hasat edilmektedir. Bu tuz, sodyum açısından düşük bir tuzdur. Tuz tarlaları gri-mavi kil ile kaplıdır. Bu kil, tuz kristallerine önemli mineraller ve iz elementler verir ve Atlantik deniz tuzuna benzersiz gri rengini ve ayırt edici tadını kazandırır. Tat ve Kullanım: Güçlü tuz tadı ile keltik deniz tuzu birçok yemek için uygundur. Yüksek nem içeriği nedeniyle tuz değirmeninde kullanılmak için uygun değildir. Sıradan sofra tuzu için mükemmel bir alternatiftir.
Ölü Deniz Tuzu Granülleri 2.0-4.0 - Ölü Deniz Tuzu Granülleri 2.0-4.0 mı satın almak istersiniz? | Toptan | VehGroshop

Ölü Deniz Tuzu Granülleri 2.0-4.0 - Ölü Deniz Tuzu Granülleri 2.0-4.0 mı satın almak istersiniz? | Toptan | VehGroshop

Açıklama: Ölü Deniz tuzu en yüksek kalitede ve %100 doğal olarak saf bir üründür. Yapay katkı maddesi içermez ve maksimum %2 nem oranına sahiptir. Bu tuzun jeolojik ve iklimsel koşulları neredeyse eşsizdir. Ölü Deniz, deniz seviyesinin yaklaşık 400m altında bir çöküntü alanında yer almaktadır. Sıcaklıklar 40°C'ye kadar çıkmakta, yağış miktarı çok azdır ve hava temiz ve tamamen zararlı maddelerden arındırılmıştır. Tüketim önerileri: Ölü Deniz tuzu, mutfakta çok yönlü kullanım için uygundur. Özellik: %100 doğal, elle tekrar temizlenmiştir! Tat: Çok yoğun bir tat. Yemekler: Tüm balık, et ve sebze yemekleri için uygundur. Bu arada: Ölü Deniz tuzu ayrıca mükemmel bir banyo tuzu olarak da kullanılabilir! Rahatlatıcı bir deneyim dileriz!
Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.